3. august 2011

Nyindstiftet pris uddelt på Medieskolerne

 Den nyindstiftede pris blev vundet af Fridrik Logason, som har praktikplads på Rikisutvarpid Rúv (islandsk TV). Han vandt en iPad, som blev overraktaf rektor Max Jørgensen. 

Oom baggrunden for initiativet siger partner i esee a/s, Kim Gude:

"Med den udviklingshastighed, som præger broadcast-teknologien, oplever vi som forhandlere af professionelt udstyr, at viden og teori bliver mere og mere væsentlig – både for os som leverandører og så sandelig også for vores kunder. Derfor vil vi gerne være med til at motivere de kommende generationer af branchens professionelle til, undervejs i deres uddannelse, at give vidensaspektet øget fokus."

Hvordan er konkurrencen?
I praksis fungerer det på den måde, at den obligatoriske skriftlige prøve, som eleverne under alle omstændigheder skal gennemgå på 4. skoleperiode, også indgår som bedømmelsesgrundlag i esee-konkurrencen.

"Vi skal jo under alle omstændigheder rette prøverne og afgive karakterer", udtaler rektor Max Jørgensen. "Og da den skriftlige prøve rummer en række opgavekategorier med spørgsmål inden for både teknologiske, metodiske, fortælletekniske og andre emner, er den faktisk et meget godt grundlag for at finde den elev, der er skarpest på faglig viden."


ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her