12. december 2012

Nye programmer på TV 2 til foråret 2013

- Med TV 2s 'Projekt 100' er det lykkedes at finde 100 millioner kroner, der i løbet af hele 2013 primært skal styrke TV 2s hovedkanal. Pengene går bl.a. til danske underholdningsprogrammer i weekenden, til en ny og mere dansk programflade klokken 17-19 og til flere events på TV 2. Desuden prioriterer vi en række nye og stærke faktaserier i primetime, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm.

 

Flere af de nye tiltag kommer i weekenden, hvor TV 2 for første gang byder på underholdning i primetime både fredag, lørdag og søndag, ligesom kanalen fortsætter succesen med at sende ”Go’ morgen Danmark” lørdag og søndag. Blandt de nye programmer i weekenden er quizprogrammet ”Pengene på bordet!”, hvor man kan vinde op til to millioner kroner.

 

Lørdag kommer TV 2 med et nyt underholdningsformat, hvor to holdkaptajner med hver deres gæst skal dyste i en gakket, uhøjtidelig og meget visuel quiz. Senere samme aften sender TV 2 ”Casper og Lars præsenterer”, hvor Casper Christensen og Lars Hjortshøj præsenterer stand-up med et bredt udvalg af landets bedste komikere.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her