Livehouse+Huone

Af Birgit Waltenburg, 12. januar 2021

Nybygget streamingstudie i konferencecenter

Livehouse Europe og HUONE Copenhagen er gået sammen i et unikt partnerskab om opførelsen af et streamingstudie, hvor gæster i kreative og inspirerende rammer kan streame deres events, møder og konferencer virtuelt til online deltagere.

I en tid, hvor virksomheder i stor stil udskifter de fysiske møder, events og konferencer med de mere virtuelle og hybride af slagsen, slår Livehouse Europe og HUONE Copenhagen nu dørene op til et nybygget streamingstudie, hvor gæster vil have muligheden for at streame arrangementer virtuelt til deres deltagerne. Studiet står permanent opført i HUONE Copenhagens kreative og inspirerende lokaler tæt ved Københavns Lufthavn, indeholder det nyeste streamingudstyr, og kan med Livehouse Europes state-of-the-art teknologi let skaleres i forhold til kunders tekniske behov og antal deltagere.

Hos Livehouse Europe ser man fantastiske muligheder og synergier igennem samarbejdet, hvor Christina Pultz, Eventmanager hos Livehouse Europe, udtaler: ”Igennem samarbejdet med HUONE Copenhagen har vi fundet en samarbejdspartner, der ligesom os selv, tænker ud af boksen og sætter en ære i at levere skræddersyede og kreative løsninger til kunderne. Ved at slå pjalterne sammen, kombinerer vi den nyeste teknik indenfor streaming, hybridmøder og studieløsninger med kreativitet, service og god forplejning. Og netop denne kombination er vi sikre på vil hjælpe med at tage vores kunders arrangementer til nye højder.”

Omkring partnerskabet udtaler Louise Adolph, CEO HUONE Copenhagen: ”Vi har i længere tid ledt efter en partner, der kunne opgradere vores kreative konferencecenter på den tekniske side til den tid, som vi står i, hvor hybrid- og online møder bliver brugt som aldrig før. I Livehouse Europe har vi fundet den helt rigtige partner, der har samme høje krav til kvalitet og service, som HUONE er kendt for at levere. For mange af vores kunder kan streaming- og hybridmøder måske være lidt kompliceret at kaste sig ud i, selvom lysten og behovet er der. Men med studiet fra Livehouse Europe stående hos HUONE Copenhagen, vil vores kunder blive guidet og fulgt igennem hele den tekniske proces, og samarbejdet med Livehouse Europe er derfor et naturligt skridt at tage, når vi skal følge med markedet i disse tider.”

 

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her