politikerkanalen team

Af Birgit Waltenburg, 23. juni 2016

Ny web-TV kanal om politik

Når folketinget åbner igen, vil en ny webbaseret tv-kanal stå klar - Politikerkanalen.dk bliver lanceret den 1. september og vil efter eget udsagn skabe en ny form for politisk kommunikation, skriver folkene bag kanalen i en pressemeddelelse.

Video-platformen giver plads til folketingsmedlemmer og -kandidater, hvor de får mulighed for at kommentere på aktuelle spørgsmål. Der bliver ingen journalistisk redigering af politikernes indslag, og der bliver ingen tidsmæssige begrænsninger på deres kommentarer, skriver mediet i en pressemeddelelse.

"Politikerkanalen er skabt ud fra et ønske om at styrke den politiske debat i Danmark. Vi mener, at der er brug for et supplement til mediernes nuværende dækning af dansk politik. Et filterløst forum, hvor politikerne har mulighed for at forklare og uddybe deres synspunkter i sammenhæng uden af blive afbrudt," lyder det fra de tre stiftere bag Politikerkanalen.

Stifterne er Henrik Hahn-Nissen, adm. direktør i Influenter, der har arbejdet med politisk rådgivning, Henrik Terkildsen, adm. direktør i CAS A/S, der udvikler webløsninger, og Steen Trolle, der kommer med en baggrund som redaktør af lokalaviser og derigennem har arbejdet med kommunalpolitik i mange år.

Steen Trolle vil være den nye webkanals redaktør, mens Henrik Hahn-Nissen kommer til at stå for den daglige ledelse. Henrik Terkildsen står bag den tekniske løsning.

De uddyber, at det nye medie skal ses som et supplement til den kritiske, journalistiske dækning. Politikerkanalen vil de kommende uger blive præsenteret for partier, folketingsmedlemmer og interesseorganisationer.

Politikerkanalen vil være gratis for brugerne at følge, ligesom platformen vil blive stillet gratis til rådighed for folketingsmedlemmer. Til gengæld vil det koste et beløb for interesseorganisationer og folketingskandidater at få en profil.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her