23. juli 2012

Ny vært på Voice på TV 2

- Jeg er stolt og helt vildt glad over at få lov at skulle stå med styringen af så stort et show som ”Voice”. Jeg fulgte selv med i første sæson og var meget begejstret for det store show, for at opleve den store talentmasse og for det klare fokus på stemmerne, som kendetegner ”Voice”. Jeg vil gøre mit allerbedste for igen at gøre ”Voice” til et fantastisk show, siger Felix Smith.
Han har sammen med ”Weekend Weekend”-holdet formået at øge TV 2-seningen på weekend-morgener med mere end 50 procent, og TV 2 fortsætter derfor med weekend-morgen-tv i en justeret udgave efter sommer. Morten Resen, som er en af de bærende profiler i TV 2s store OL-dækning i London, skal koncentrere sit virke om ”Go’ morgen Danmark” og om nye programmer på TV 2.

- Efter et brag af en introduktion af ”Voice” over for seerne i slutningen af 2011 glæder vi os vildt meget til at sende en endnu stærkere sæson. Nu ved både vi selv, coaches og frem for alt deltagerne, hvad ”Voice” er og kan. Og derfor forventer jeg en rigtig stærk sæson, hvor vi igen kan fokusere på det enorme vækstlag af nye stjerner, som via ”Voice” på TV 2 vælger at vise, hvad de kan. Det er en fornøjelse at dyrke alle de stærke stemmer, som ellers kan have svært ved at blive eksponeret på tv, siger Gitte Madsen.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her