30. november 2010

Ny tv-aftale på plads for dansk håndbold

- Dansk håndbold er et af kerneprodukterne på TV 2 SPORT. Derfor er det særdeles positivt, at vi med den nye aftale kan tilbyde vores seere næsten dobbelt så mange kampe. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med forbundet og klubberne, siger administrerende direktør Claus Bretton-Meyer, TV 2 SPORT A/S.

TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, har spillet en central rolle i forhandlingerne, og han har meget store forventninger til dansk håndbolds fremtid.

- Vi har på det seneste oplevet en stigende interesse for dansk håndbold samtidig med, at vores samarbejde med DHF og Divisionsforeningen har nået nye højder. Vi har haft en yderst professionel og konstruktiv dialog i forhandlingsforløbet, og jeg er overbevist om, at vi sammen kan udvikle dansk håndbold yderligere, siger Frederik Lauesen og fortsætter:

- Håndbolden har en stor og fast fanskare på TV 2, og med de mange nye spændende ting, der sker - ikke mindst med AG Københavns store ambitioner og de mange profiler, der er vendt hjem til den danske liga - er jeg sikker på, at interessen for håndbold vil vokse støt. Både ude i hallerne og foran tv-skærmen. Vi går en rigtig spændende fremtid i møde.

For Dansk Håndbold Forbund og Divisionsforeningen Håndbold har det været vigtigt dels at sikre klubberne og landsholdet så stor en profilering som muligt og dels at finde en mediepartner med interesse i at videreudvikle produktet håndbold.

Begge dele er lykkes med den nye fireårige aftale, hvor dansk håndbold er garanteret direkte transmission fra stort set det dobbelte antal kampe i forhold til den nugældende aftale, og Dansk Håndbold Forbunds direktør, Morten Stig Christensen, er ikke i tvivl om betydningen af den nye tv-aftale:

- Det er en sejr for dansk håndbold, at vi i vanskelige tider for sport generelt kan lande så god en aftale med TV 2 og TV 2 SPORT .

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her