29. august 2012

Ny streaming tjeneste

YouBio vil også kunne ses via en lille boks, som YouSee lancerer. Den lille boks kan tilsluttes til alle tv, uanset om det er et Smart TV eller ej. Boksen leveres af franske NetGem og kommer med både kablet og trådløst internet, så den også kan placeres i rum uden internetkabler. Den er ikke meget større end Apple TV-boksen.

YouSee fortæller, at YouBio bliver en kombination af filmleje og filmabonnement. De allernyeste film kan lejes, mens lidt ældre film kan streames som en del af et månedligt abonnement. YouSee har store ambitioner og tror på, at de kan tage over halvdelen af markedet, på trods af, at de ser et kraftigt tilspidset konkurrencefelt med omkring 15 streamingtjeneste før årets udgang.

Film kommer samtidig med, at de udkommer på DVD, nævnes det. Det muliggøres fordi CMore, der er YouSees leverandør, allerede har aftaler med Hollywood. Der loves HD-kvalitet med op til 8 Mbit/s til de brugere, som har hurtig internetforbindelse. Der meldes om cirka 1000 film og 1000 tv-serier, der kan ses i ubegrænsede mængder, når det månedlige abonnement er betalt.

Prisen på YouBio? Den vil YouSee stadig ikke afsløre af hensyn til konkurrenterne, Netflix og HBO, som er på vej ind i Danmark.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her