25. oktober 2013

Ny spiller på AV-markedet

Belgiske VANERUM Group annoncerer den officielle lancering af i3™ - en serie interaktive hard- og softwareløsninger til læring, samarbejde og kommunikation.Kort sagt står i3™ for en familie af interaktive og audiovisuelle produkter samt tilbehør, der sigter efter at hjælpe brugerne med at arbejde effektivt.

 

i3™ får produktionsfaciliteter og salgsafdelinger i Skandinavien, Tyskland, Frankrig og USA. Det vesteuropæiske udsyn og baggrunden som mellemstor virksomhed gør det muligt for i3™ at arbejde intensivt med de lokale markeder og skræddersy løsninger til lokale behov. i3™ bliver globalt repræsenteret gennem et netværk af globale distributører og forhandlere.

 

Støttet af den økonomisk velfunderede VANERUM Group, der har over 20 års erfaring med distribution af innovative audiovisuelle og interaktive løsninger, er i3™ i stand til at lancere en fuldtudviklet, komplet og innovativ produktportefølje.

 

Produkter som de patenterede og prisvindende i3LIGHTHOUSE og i3SWEEZZ definerer hver en ny produktkategori, mens i3BOARD fører stafetten videre i markedet for interaktive whiteboards (IWB).

 

Med et begyndende salg i højsæsonen forventes det, at i3™ hurtigt finder fodfæste på markedet for audiovisuelle og interaktive teknologier.

 

 

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her