Nyhederfrabranchen 260119

Af Birgit Waltenburg, 17. december 2019

Ny Skandinavisk manager hos Bose

Ronny Nielsen BoseMed mere end 20 års erfaring fra Sennheiser og Scandec Systems er Ronny Nielsen blevet ny manager for Bose Professional Scandinavia og dermed ansvarlig for Danmark, Norge og Sverige.

”Jeg har altid beundret Bose fra sidelinjen og set, hvordan de fungerer. Jeg kender den tidligere skandinaviske leder, Bjørn Erik Hexeberg, der har været en central figur for Bose i Norge, og jeg føler, at vi har mange af de samme værdier og egenskaber.

Det er vigtigt for mig at fokusere på bæredygtige løsninger, og at vi kan gøre en forskel med vores produkter, ekspertise og ikke mindst vores erfarne medarbejdere. Det, vi ofte ser, er, at lyd bruges som en central del af projekterne, og efterspørgslen efter god kvalitet øges.

Derudover bliver det vigtigt at være i stand til at lede teamet i Skandinavien gennem alt, hvad der kommer af investeringer, ressourcer og nye produkter inden for det professionelle lydsegment.”

Udover Ronny Nielsen er der kommet 2 nye medarbejdere til Bose Professional Norway, som har ansat Marius Stegegjerde-Kristiansen og Ola Storbråten som Territory Managers.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her