20. april 2015

Ny redaktør til EB TV

EkstraBladet TV henter nu flere kræfter fra den traditionelle tv-verden for at vinde nyhedsterræn på live-tv og tage kampen op mod TV 2 News. 39-årige Peter Naegeli Arnhild skifter efter 8 år på TV 2 Nyhederne og senest TV 2 News til Ekstra Bladet TV, hvor han bliver ny redaktør for mediehusets nye live-team, oplyser Ekstra Bladet.

Sammen med Paula Larrain skal Peter Naegeli Arnhild realisere avisens "massive nyhedsambitioner med dagligt live-tv på Ekstra Bladet-måden”, siger chefredaktør Poul Madsen. Peter Naegeli Arnhild har som redaktør for TV 2 News dags- og aftenflade også været med til at udvikle flere magasiner på TV 2 News samt 22 Skammelsen til hovedkanalen, skriver Ekstra Bladet.

Selvom der er rekrutteret fra traditionelt nyheds-tv er Ekstra Bladet med den seneste ansættelse klar til at levere tv-nyheder med tabloid tæft, ifølge Ekstra Bladets tv-direktør, Thomas Stokholm: "Med Peter og Paula er vi for alvor rustet til at imødekomme brugernes krav om direkte tv-nyheder med nerve, puls og noget på spil. Vi er overbeviste om, at vi med denne massive satsning er gearede til at udbygge ekstrabladet.dk’s position som landets største nyhedsside og gå forrest i udviklingen af gratis web-tv til danskerne, hvor og hvornår de er på."

 

Kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her