12. marts 2013

Ny redaktør til DR2

DR2 henter dokumentaristen Christoffer Guldbrandsen, til det nye DR2 som redaktør for kanalens nyheds- aktualitets- og debatstof.

 

Christoffer Guldbrandsen er først og fremmest kendt som filmmand og står blandt andet bag anerkendte dokumentarfilm som 'Den hemmelige krig', 'Fogh bag facaden' og 'Dagbog fra midten', hvor han er gået tæt på centrale kapitler i dansk politik.

 

"Christoffer har med sine dokumentarer gang på gang bevist, at han har evnen til at indfange og formidle nogle meget stærke personlige fortællinger. Hans film er vedkommende - aldrig ligegyldige - og han har en unik evne til at sætte fingeren på de ømme punkter og skabe debat om vigtige samfundstemaer. Derfor er han også den helt rigtige mand på det nye DR2, som netop vil tage livtag med de svære dilemmaer, udfordre seerne og i det hele taget tage samfundsdebatten seriøst," siger kanalchef for DR2 Michael Thouber i en pressemeddelelse.
     
Som redaktør for nyheder, aktualitet og debat vil Guldbrandsen indgå i DR2-redaktionen og blandt andet få ansvaret for velkendte programmer som Deadline, Debatten, Detektor samt for flere af DR2's nye programmer i dagfladen.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her