2. maj 2011

Ny redaktør hos DR Medier

 Lise Rønne får fakta- og livsstilsstoffet på DR1 som sit særlige ansvarsområde – sammen med redaktør Gitte Tækker, der for et halvt år siden fik det overordnede ansvar for livsstils- og faktaprogrammer på DR1 og DR2. Stillingen er nyoprettet, så der er tale om en styrkelse af fakta- og livsstilsområdet.

32-årige Lise Rønne har en bacheloruddannelse i medievidenskab fra Aarhus Universitet og en diplomuddannelse i journalistik. Og derudover har hun omkring 10 års erfaring med tv-produktion. Lise Rønne har været producerassistent på MTV i London, studievært på Boogie (DR1), Rundfunk (TV 2), Ungefair (DR1) og ’Dagens Danmark’ (DR1).

Derudover har hun tidligere været reporter på TV-Avisen og på ’Aftenshowet’, hvor hun også har været redaktør. Både i 2008, 2009 og 2011 har Lise Rønne været vært på X Factor, og i år kunne hun altså også tilføje ordet Grand Prix-vært på cv’et.

Selv om Lise Rønne nu bliver redaktør i DR Medier, er det ikke ensbetydende med, at hun siger helt farvel til at være vært. Hun vil fremover dukke op i værtsrollen et par gange om året på DR1.

”Med Lise Rønne får vi en redaktør, som både er erfaren og samtidig kan bidrage med et frisk syn på tingene. Lise Rønne har været et af DR1’s stærke værtsprofiler de sidste mange år, og nu glæder vi os til at hun bliver en del af redaktørkorpset,” siger kanalchefen for DR1, Lotte Lindegaard. 

Foto: Bjarne Bergius Hermansen

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her