26. april 2011

Ny redaktionschef på net-nyheder

 ”Nettet bliver stadig vigtigere som nyhedsplatform, ligesom vores nyhedsapp til smartphones er en stor succes med op mod 150.000 downloads”, siger nyhedsdirektør i DR, Ulrik Haagerup, der tilføjer:

”Derfor vil vi med denne ledelsesmæssige styrkelse sikre, at vores journalistik på dr.dk lever op til DRs høje ambitioner. Når en bruger går ind på nyhederne via nyhedsapp’en, læser han eller hun typisk 10-15 nyheder pr. gang. Den succes vil vi gerne overføre til nyhedslæsningen via computer, hvor tallet ligger lidt lavere”.

Også DR Update skal efter relanceringen 1. februar skærpe journalistikken. Det nye studie, som DR Update nu sender fra, giver langt bedre muligheder for at lave breaking news-flader, ligesom kanalen opdaterer meget oftere og sender ti minutters nyhedsblokke.

”Nu er teknikken på plads på DR Update, efter at kanalen er flyttet ud af det lille kosteskab, den har sendt fra siden debuten som netkanal i 2007. Nu har vi en 24 timers tv-nyhedskanal, der når ud til hovedparten af danskere, og som danskerne skal vende sig imod, når der sker noget, eller de bare vil opdateres,” siger Ulrik Haagerup.

Han glæder sig over, at omkring 1,5 millioner danskere ser DR Update hver uge.

Blandt nyskabelserne på DR Update er også et tættere samarbejde med distrikterne, der hver dag leverer adskillige indslag til DR Update.

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her