Anders Fuchs TV2

Anders Fuchs har deltaget i udviklingen af blandt andet det store underholdningsformat 'Alle mod 1', som er solgt til en lang række lande.

Af Birgit Waltenburg, 27. januar 2020

Ny programredaktør skal løfte reality-genren hos TV 2

TV 2 henter ny programredaktør hos Mastiff TV, som skal være med til løfte reality-genren på TV 2s kanaler og på TV 2 PLAY.

Anders Fuchs ansættes pr. 17. februar som ny programredaktør på TV 2 hovedkanalen og TV 2 FRI. Hos TV 2 skal han være med til at udvikle reality, som er en af TV 2s styrkepositioner, og Anders Fuchs får blandt andet til opgave at spotte de realityprogrammer, der rummer TV 2s værdier og kan være med til at vitalisere programfladen og TV 2 PLAY.

Anders Fuchs kommer til TV 2 fra stillingen som udviklingschef hos tv-produktionsselskabet Mastiff, hvor han gennem de seneste to år har beskæftiget sig med alt fra faktaserier over reality til stor underholdning. Han har tidligere haft en chefstilling hos BBC Studios, hvor han stod for det nordiske produktions-setup. Fra 2008 til 2016 havde han en længere karriere hos Nordisk Film TV som udvikler og udviklingsproducent.

Blandt de formater, han har været med til at udvikle, er det store underholdningsshow ’Alle mod 1’, der er solgt til en lang række lande over hele verden, realityprogrammet ’Mit hemmelige match’ og den danske version af weekendens Tvprisen-vinder ’Anderledes som mig’.

- Jeg er virkelig glad for, at Anders Fuchs vil være en del af det dygtige redaktørkorps på TV 2. Anders er en særdeles erfaren udvikler med et trænet øje for formater, der både har kant og noget på hjerte. Foruden at have en stor indsigt i danske og internationale formater er han en dygtig tv-håndværker med en meget imponerende værktøjskasse, siger Dorthe Thirstrup, der er kanalchef for TV 2 og TV 2 FRI.

Efter at have arbejdet på producentsiden af tv-branchen i hele sin karriere har Anders Fuchs fået mod på – og en enorm lyst til – at rykke over på den anden side af bordet.

- Jeg kan næsten ikke vente med at tage fat på det strategiske og kreative arbejde sammen med resten af de sindssygt dygtige folk på TV 2. Og så håber jeg, at jeg kan bruge mine erfaringer fra producentsiden til at skabe et godt og konstruktivt samarbejde med produktionsselskaberne, siger Anders Fuchs og fortsætter: Jeg er stolt over at have arbejdet på Mastiff, der leverer nogle af TV 2s største succeser, og derfor føles overgangen også meget naturlig. Samtidig står TV 2 et virkelig godt sted lige nu med nogle af de mest succesfulde og elskede programmer i kanalens historie.

- Ligesom resten af branchen står TV 2 med store udfordringer på grund af seernes ændrede tv-vaner. Omstillingen er i fuld gang, og jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at være end TV 2, når man vil være en del af denne transformation. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle og producere programmer til seerne og brugerne på TV 2s kanaler og TV 2 PLAY, siger Anders Fuchs.

ProAV Digital

ProAV6 forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Aputure 600D 
  • Grundfos
  • Camilla Hylleberg
  • Hotel Koldingfjord
  • NNTV

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her