7. januar 2014

Ny nyhedsredaktør til DR Medier

Ny på posten bliver 48-årige Henriette Marienlund, der de seneste otte år har været redaktionschef på TV 2 Nyhederne. Lige nu har hun ansvar for TV 2’s indlandsdækning og for udviklingen og driften af NEWS Skole.

 

Inden Henriette Marienlund kom til TV 2 i 2005, var hun i sammenlagt ni år i DR. Her var hun blandt andet redaktør på en stribe af de nyheds- og magasinformater, som hun nu får ansvaret for i DR Medier.

Dengang var Henriette Marienlund redaktør på TV-Avisen, på forbrugerprogrammet ’Kontant’, på ’Året der gik’ og på ’Magasinet Søndag’, ligesom hun tidligere selv har været reporter på blandt andet TV-Avisen.

”Henriette Marienlund er en stor kapacitet, som har haft imponerende mange fremtrædende poster inden for feltet tv-nyheder, tv-magasiner og dækning af store begivenheder. Det er lige præcis det område, hun nu kommer til at beskæftige sig indgående med, og jeg synes, vi har gjort lidt af et scoop,” siger kanalchefen for DR1, Pil Gundelach Brandstrup.

Henriette Marienlund overtager jobbet som nyhedsredaktør fra Helle Sønderby, der stoppede i DR før jul for at tiltræde en stilling på TV 2.

”Jeg ser meget frem til jobbet og til igen at skulle gå ind ad DRs svingdør. Jeg har stor erfaring fra arbejdet med DRs nyhedsudsendelser og –magasiner, men alligevel er meget sket på de otte år, jeg har været væk. Jeg glæder mig til at være med til både at opfinde nye programformater og videreudvikle de mange gode, der allerede er,” siger hun.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her