23. oktober 2012

Ny nichekanal på TV 2

Kanalen går i luften i foråret 2013, og arbejdet med at udvikle og indkøbe programmer er i fuld gang. Et af kanalens flagskibe vil være et dagligt to-timers magasinprogram, som sendes direkte fra et studie tæt på naturen. Velkendte og hyggelige værter byder sammen med dygtige eksperter indenfor i et frirum, hvor der er god tid til nærvær omkring hverdag, natur, livsstil og fritid.

 

TV 2 FRI har en stærk dansk kanalprofil, hvor seerne vil blive præsenteret for nye ildsjæle og interessante karakterer, der brænder for deres stofområder, hvad enten det er pottemageri, dyrehold, sejlads, kolonihaver og eller diverse aktiviteter i hobbyværkstedet. Der vil blive fortalt gode historier om Danmark, vores natur og de muligheder for fritidsinteresser, som den byder på.

 

- Det har været en fornøjelse at have TV 2 FRI med til møder med tv-distributørerne, for vi har haft en kanal med under armen, som har i sinde at nå bredt ud til danskerne. Og produktionsmiljøet kan se frem til en kanal, der har brug for mange gode, danske programmer, så vi glæder os meget til, at TV 2 FRI går i luften inden for en overskuelig fremtid, siger Maiken Wexø.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her