28. november 2011

Ny leder af den politiske redaktion

 Det bliver souschef på den politiske redaktion, Anders Langballe, som overtager jobbet som redaktionschef, politisk redaktør og leder af TV 2s politiske redaktion. Han får personaleansvar for redaktionen på Christiansborg og ansvar for redaktionens planlægning og løbende nyhedsdækning.

Anders Langballe har tidligere været politisk reporter på Ekstra Bladet og Morgenavisen Jyllands-Posten og har de seneste godt to år – siden 1. oktober 2009 – været ansat på TV 2s politiske redaktion.

- Jeg ser frem til de nye udfordringer. Vi er igang med at ansætte nogle af landets skarpeste politiske journalister. Sammen med de erfarne folk, der er på redaktionen i dag, får vi et stærkt hold på Christianborg, der vil sikre danskerne de bedste politiske nyheder først på både NYHEDERNE, NEWS og tv2.dk, siger politisk redaktør Anders Langballe. 

Henrik Qvortrup vil som politisk kommentator fortsat have sin daglige gang på Christiansborg, og han glæder sig til at lægge sit fulde fokus på den politiske analyse.

- Jeg er meget glad og tilfreds. Både fordi jeg med den nye konstruktion nu kan bruge min tid 100 procent på det, jeg er bedst til, men også fordi TV 2s politiske redaktion med Anders Langballe får en kompetent og sympatisk chef, siger Henrik Qvortrup.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her