24. January 2013

Ny kanal på DR går i luften 28. januar

DR3, son den nye kanal kommer til at hedde, byder seere med et ungt sind velkommen inden for til et programtilbud med et stærkt fokus på videnskab, dokumentar, humor, sport, fiktion og musik.

 

DR3 er DRs første egentlige tv-kanal til de yngre seere. Om forventningerne og ambitionerne med DR3 siger DRs generaldirektør, Maria Rørbye Rønn:

"DR3 er det bedste udgangspunkt, DR nogen sinde har haft for at levere tv af høj kvalitet til de yngre seere. Public service er for alle og med det nye programtilbud på DR3, der tilsammen underholder, udfordrer, lægger op til debat og giver indsigt og udsyn, er det mit håb, at de 15-39-årige tager kanalen til sig. DR3 er lige om hjørnet og med sidste års revitalisering af DR1 er flere centrale elementer på plads i arbejdet med vores strategi 'Et skarpere DR'."

DR3 er et fuldgyldigt medlem af DR-familien. Hvor DR1 samler, og DR2 debatterer, er DR3 nysgerrig, eksperimenterende og underholdende.

"Vi vil skabe en kanal, der bider sig fast og lærer fra sig.  Kanalen er ikke er bange for at prøve noget nyt og har en modig og humoristisk tilgang til indholdet. Samtidig rummer DR3 de traditionelle public service-kvaliteter; at udfordre og oplyse. Jeg er stolt over de mange nye tilbud til seerne, som blandt andet gør os klogere på videnskab, giver plads til musikken og fortæller rammende og rørende historier i vores dokumentarprogrammer, siger kanalchef på DR3 Lotte Lindegaard.
 

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her