29. august 2012

Ny filmekspert hos Viasat

Fra i dag skal filmkenderen Søren Høy repræsentere Viasat Film, og allerede i denne uge er han i aktion i Venedig i forbindelse med den årlige filmfestival. Han dækker festivalen for Viasat og vil sørge for, at alle interesserede blandt andet kan få nyheder om, hvordan de danske film modtages. Susanne Biers ”Den Skaldede Frisør” og Tobias Lindholms ”Kapringen” er begge med på den 69. Venedig Film Festival.

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker at se film og give min mening til kende om, hvad der sker i filmens verden. Derfor krævede det ikke megen betænkningstid, da Viasat kontaktede mig. Jeg har virkelig lyst til igen at anmelde film efter fem år med talentudvikling, filmproduktion og manuskripter, og det er sjovt at blive en del af en stor organisation med en ekstrem vilje, idéerne og musklerne til at gøre en forskel. Viasat har jo nærmest støvsuget markedet for filmrettigheder ved at lukke aftaler med alle de store selskaber, og når indholdet på tv kombineres med anmeldelser af nye film, blog med baggrund, nyheder på sociale medier og en ugentlig avisklumme med analyser og perspektiv, så er vi meget tæt på at have den komplette dækning af filmens verden,” siger Søren Høy.

”Søren Høy er virkelig en kapacitet inden for film, og en person, som vi føler kan være med til at udbrede kendskabet til vores filmkanaler. Med Søren ombord vil vi kunne give vores seere og andre interesserede et meget større indblik i, hvad der foregår i filmens verden både herhjemme og internationalt,” siger adm. direktør, Jette Nygaard-Andersen, Viasat.

Søren Høy vil anmelde film – både nye biografpremierer og indhold fra de seks Viasat Film kanaler - samt blogge og twitte om alt, hvad der rører sig i både ind- og udland. Interesserede kan følge ham på både facebook og twitter. Derudover vil han hver torsdag skrive en filmklumme i metroExpress, som Viasat Film har indgået redaktionelt samarbejde med.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her