13. maj 2011

Ny fiktionschef på TV 2

 Katrine Vogelsang er uddannet filmproducer på Den Danske Filmskole og har siden 2005 arbejdet som producent hos DR Drama. Her har Katrine Vogelsang være producent på familiejulekalenderne ”Pagten” og ”Absalons hemmelighed”, søndagsserierne ”Sommer” og ”Lykke” samt børne- og satire-produktioner som ”Isa’s Steps” og ”Tjenesten”.

Allerede inden uddannelsen arbejdede hun med tv-fiktion i DR som produktionsassistent på ”Taxa”, ”Rejseholdet” og novellefilm fra ”Selvsving”. Desuden var Katrine Vogelsang location manager og produktionskoordinator på ”Den serbiske dansker”.

- Katrine Vogelsang har meget tidligt markeret sig som et usædvanligt stort talent inden for dansk tv-fiktion, og jeg er meget glad for, at hun har sagt ja til opgaven at skabe ny dansk fiktion, som er et stort indsatsområde for TV 2. I efteråret præsenterer TV 2 danskerne for en ny fiktionsserie, og i december sender vi en nyproduceret familiejulekalender, siger TV 2s programchef, Keld Reinicke.

Katrine Vogelsang glæder sig til opgaven på TV 2. TV 2 har gennem den sidste tid vist, at stationen både er en ambitiøs og modig aktør inden for fiktionsgenren med serier som bl.a. ”Lærkevej” og ”Den som dræber”. Jeg glæder mig meget til at forsætte dette arbejde, siger Katrine Vogelsang.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her