29. august 2012

Ny faktaredaktør i DR Medier

Anders Thomsen er uddannet cand. mag. i filmvidenskab, og for DR har han for eksempel tidligere tilrettelagt serier som ’Det Ægte Par’ på DR1 (2004-2005), lavet dokumentaren ’Tvunget af tanker’ til DR1 og en temaaften til DR2 om folkekirkepræster.

 

Derudover har han har været redaktionschef, tilrettelægger og producent på en række forskellige programmer og serier til forskellige tv-kanaler hos produktionsselskaber som Gong, Strix, Blu, Koncern og Eyeworks.

 

Har taget hele turen
Kanalchefen for DR1, Lotte Lindegaard, kalder det et scoop for DR Medier at få Anders Thomsen som redaktør.

”Han er et tv-menneske med en meget stor erfaring fra alle funktioner, alle genrer og alle aktører på det danske tv-marked. Han har taget hele turen fra tilrettelægger over producent til redaktør på TV3, og han har derfor et indgående kendskab til alle dele af produktionsprocessen. Anders Thomsen er en fremragende tv-fortæller, og jeg glæder mig til at få hans kreativitet, sikkerhed og gode samarbejdsevner i spil i DR,” siger hun.

 

”Jeg ser frem til at være med til at præge udviklingen af det nye, forandrede DR, og til at styrke DRs position som Danmarks vigtigste bedste og mest underholdende public service-formidler, der tør gå nye veje og vil sætte dagsordenen,” siger Anders Thomsen.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her