Kamilla Walsoe TV2

Foto: Kristoffer Juel Poulsen

Af Birgit Waltenburg, 8. september 2020

Ny eventchef på TV 2

Kamilla Walsøe skal fra 1. november stå i spidsen for en styrkelse af eventholdet hos TV 2 Nyhederne. Her bliver hun som eventchef en del af nyhedsledelsen på TV 2.

- Kamilla får ansvaret for sammen med Nyhedernes stærke eventhold at udvikle og styrke de store nyhedsevents, som spiller en afgørende rolle for TV 2-seerne, når de samles omkring blandt andet valg og store kongelige begivenheder. Med Kamilla i spidsen får vi en kompetent og erfaren kvinde med på holdet, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med Kamilla, siger Ulla Pors.

Kamilla Walsøe er 47 år og har de seneste 11 år været ansat på Nordisk Film TV. Senest som producent og programchef for aktualitet, hvor hun har haft ansvaret for de daglige aktualitetsprogrammer, større temaer og events.

- Jeg kunne ikke drømme om et bedre sted at fortsætte min karriere end på TV 2, hvor der er store ambitioner, højt til loftet og de allerdygtigste legekammerater. Jeg har de seneste år som producent været meget glad for mit samarbejde på tværs af hele TV 2, og jeg glæder mig enormt til at lære huset at kende indefra og udvikle og skabe store tv-fællesskaber for danskerne, der både rører og gør en forskel, siger Kamilla Walsøe.

På Nordisk Film TV har Kamilla Walsøe blandt andet produceret TV 2s ’Go’-programmer, hvor hun også har været både vært og redaktionschef. Inden skiftet til Nordisk Film TV var Kamilla Walsøe både livereporter og vært på TV 2 Nyhederne. De seneste år har hun via sit nuværende job samarbejdet med flere forskellige afdelinger på TV 2 i forbindelse med fælles projekter og events, så det bliver et gensyn med både tidligere samarbejdspartnere og kolleger, når Kamilla Walsøe vender tilbage til TV 2.​

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her