Light partner ejerstruktur 050719

Af Birgit Waltenburg, 29. juli 2019

Ny ejerstruktur hos Light Partner

Som et led i virksomhedens fortsatte vækst er Johan Kvartborg trådt ind i Light Partners ejerkreds og indtager nu rollen som Salgs- og markedsføringsdirektør. Stig Meyer Jensen er fortsat majoritetsejer og fortsætter som administrerende direktør. Den nye ledelsesstruktur er et led i Light Partners fortsatte vækst, hvor det er virksomhedens ønske at komme tættere på deres mange trofaste kunder. Kontoret i Herning huser nu knapt 30 medarbejdere, og man regner med yderligere ekspansion i årene fremover.

Stig Meyer Jensen udtaler: ”Jeg har kendt Johan i mange år og glæder mig til at forsætte vores gode samarbejde i de nye roller. Johan kommer med en frisk forståelse af, hvad der sker i branchen og styrkelsen af det nære forhold til vores kunder bliver en gevinst for alle. Vores udvidelse af medarbejderstaben giver os nogle helt nye muligheder, og jeg ser frem til at fordybe mig i udviklingen af vores organisation.”

”Efter en årrække med både ansættelse hos Light Partner og freelance arbejde i branchen, ser jeg frem til de nye udfordringer og til at kunne koncentrere 100% af min energi på Light Partner. Virksomheden har allerede udviklet sig rigtig meget igennem de år, jeg har arbejdet her, og jeg glæder mig til at være med til at drive Light Partner i en fortsat positiv retning sammen med Stig og vores fantastiske medarbejdere," tilføjer Johan Kvartborg.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her