7. februar 2010

Ny DR mediedirektør


Det er en direktør med stor erfaring både som journalist og med ledelse af et mediehus, som får ansvaret for indholdet på DR's kanaler. Efter næsten tre år som administrerende direktør og ansvarshavende redaktør på JydskeVestkysten har Mikael Kamber sagt ja til fremover at være mediedirektør i DR.

"Det er en tilfreds og enig bestyrelse, som har besluttet at ansætte Mikael Kamber som mediedirektør. Han kommer til DR med en solid baggrund i mediebranchen hos DR, TV 2 og JydskeVestkysten. DR's nye ledelsesteam er nu fuldtalligt, og bestyrelsen ser frem til samarbejdet med hele det nye hold om de mange nye udfordringer, der venter," siger DR's bestyrelsesformand Michael Christiansen.

DR's generaldirektør Kenneth Plummer ser også frem til, at direktionen bliver fuldtallig, og han mener, at Mikael Kambers faglighed og personlighed kommer at passe godt ind i det direktionshold, man har sammensat i DR.

Mikael Kamber har tidligere været ansat i DR på TV-Avisen fra 1993 til 1998, hvor han blandt andet var med til at starte DR’s nyhedstime fra klokken 21 til 22, hvorefter han blev chef for TV-Avisens magasiner. Herefter var han i ni år ansat på TV 2, hvor han var chef og vært for nyhedsmagasinet Dags Dato og siden studievært på Nyhederne.

I 2007 blev han ansat som administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør på JydskeVestkysten. Mikael Kamber afløser tidligere mediedirektør Lars Grarup, som sagde sin stilling op for to måneder siden.

DR’s direktion består fremover af generaldirektør Kenneth Plummer, økonomi- og HR-direktør David Hellemann, direktør for teknologi og faciliteter Peter Andersen, mediedirektør Mikael Kamber, nyhedsdirektør Ulrik Haagerup, oplysningsdirektør Gitte Rabøl, kulturdirektør Morten Hesseldahl og direktør for DR Danmark Inger Bach, som alle otte er udpeget af DR’s bestyrelse.

ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her