Anne Engdal Stig Christensen TV 2 foto af Miklos Szabo TV 2

Foto: Miklos Szabo / TV 2

Af Birgit Waltenburg, 2. maj 2019

Ny direktør for TV 2

Fra 1. august 2019 bliver Anne Engdal Stig Christensen ny administrerende direktør for TV 2. Efter en grundig rekrutteringsproces med kvalificerede kandidater til stillingen faldt valget på TV 2s nuværende indholdsdirektør. 

Anne Engdal Stig Christensen afløser Merete Eldrup og bliver den ottende direktør i TV 2s 30-årige historie. 

- Jeg er utroligt glad for at kunne præsentere Anne Engdal Stig Christensen som ny administrerende direktør for TV 2. Hun har en stor aktie i, at TV 2 står så stærkt, som det er tilfældet i dag, og hun besidder alle de rette kvaliteter til at kunne videreudvikle denne position i fremtiden. Anne er en stærk leder, som formår at motivere og sætte en tydelig strategisk retning. Det har hun vist som indholdsdirektør, og den evne vil TV 2 og medarbejderne få brug for og glæde af de kommende år, hvor udfordringerne er mange med massiv konkurrence og forbrugervaner under hastig forandring, siger TV 2s bestyrelsesformand, Jimmy Maymann.

Anne Engdal Stig Christensen kom til TV 2 i 1994 og blev ansat som marketingkoordinator. Her var hun frem til 2013, hvor hun forlod tv-stationen efter uenigheder, da hun kom tilbage fra barsel. Kort efter blev hun programdirektør hos SBS TV, og i 2012 blev hun ansat som planchef hos DR. I 2013 vendte Anne Engdal Stig Christensen tilbage til TV 2 - denne gang som programdirektør, og i 2015 blev hun udnævnt til indholdsdirektør. Anne Engdal Stig Christensen er gift med Morten Stig Christensen, har 3 børn, 2 bonusbørn og 3 bonusbørnebørn.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her