19. august 2010

Ny Dansk AV distributør med fokus på Media Storage og AV installation

 
Pr. 1 September 2010 stopper Stjernholm & Co distributionen af mærkerne: Sonnet Technologies, Caldigit, Small-Tree networks, Softron Media, Soundtoys og ikke mindst Atlona. Disse brands overgår til det nye distribution firma Imago Sonas Distribution til salg udelukkende via forhandlere. Stjernholm & Co vil fortsætte som forhandler, - og beholder Dolby Labs som det eneste agentur.

Direktør Morten Stjernholm udtaler: “Vi udskiller vores agenturer til et dedikeret distributionsfirma; for at give vores forhandlere en endnu bedre kompetent service og slå vores integritet som distributør fast. Udskillelsen giver os yderligere mulighed for at udvide målområdet for distributionen. Samtidig tillader det Stjernholm & Co til at fokusere mere på vores
kernekompetencer indenfor A/V IT løsninger til post, web og broadcast“.


Imago Sonas ledes til daglig af Mads Nørskov der har 15 års erfaring i installationsbranchen. Han udtaler: “ Jeg glæder mig til at arbejde med eksisterende og kommende kunder. Det er en dejlig følelse at være med fra starten til at gøre Imago Sonas til en vigtig spiller på markedet for distribution af produkter til content creation, broadcast, AV-installation, digital Signage, radio/tv tilbehør og IT. Videreførsel af agenturerne fra Stjernholm Distribution fortsætter, med samme standard i rettidig service og viden, der gjorde Stjernholm Distribution til en succes. Vi oplever allerede nu en stor interesse fra vigtige leverandører og vil snart kunne præsentere endnu flere argenturer der lever op til vores strenge kvalitetskrav”

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her