Splay1 Nent

På billedet ses Jacob Gallaus (tv), som bliver ny Country Manager for Splay One i Danmark efter Adrian Langer (th).

Af Birgit Waltenburg, 16. maj 2019

Ny Country Manager for Splay One hentet fra egne rækker

Jacob Gallaus overtager som ny Country Manager for branded content selskabet Splay One i Danmark efter Adrian Langer, der fratræder 1. august 2019.

Splay One blev formet i juni 2018, da Splay Networks og Nice One slog sig sammen for at styrke positionen og bygge nordens ledende selskab indenfor branded content. I Danmark er det nye selskab nu godt etableret med en stærk position i markedet, og nuværende Country Manager, Adrian Langer, har valgt at forlade sin stilling. 

Adrian Langer startede Splay Networks i Danmark i en alder af 24 år i 2014 og har gennem de sidste fem år taget Splay fra et lille kontor til et fuldt skaleret underholdningshus, der for alvor har fået sat først influencer-marketing og sidenhen branded entertainment på dagsordenen gennem fusionen med produktionsselskabet Nice One. Det har skabt massiv vækst for både virksomheden og hele markedet. I dag er der cirka 30 medarbejdere i huset i København.

”De fem år som chef for Splay og Splay One har været fantastiske. Jeg har haft det privilegie, at jeg har kunnet sætte det hold, der har været afgørende for den dominerende position, vi har i dag. Vi er gået fra en ægte start-up-virksomhed til i dag at være et veletableret bureau, der er genrejst ovenpå en tidskrævende fusion. 

Jacob Gallaus, der overtager fra Adrian, startede i Splay i 2014 som Head of Sales og er for nærværende Chief Commercialf Officer for Splay One Danmark

"Det er en speciel dag for mig. Jeg er utrolig stolt over, at man har peget på mig som Adrians afløser. Vi har altid forsøgt at udfordre det digitale indholdsmarked, og det skal vi forsætte med. Sammenlægningen mellem Splay og Nice One sidst sommer har stillet Splay One i en unik position, hvor vi favner alle led i værdikæden inden for branded underholdning. Sammen skal vi være de bedste indenfor digital underholdning. Vi skal udvikle underholdning, hvor vi sætter seeren i førersæde og ikke går på kompromis med indholdet." Siger Jacob Gallaus.

Splay One har i dag 115 ansatte i Norden og er en del af NENT Studios indenfor NENT Group, som totalt tæller 32 produktionsselskab i 17 land.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her