Peter Norrelund NENT

Af Birgit Waltenburg, 11. august 2020

Ny chef for ekspansion og sport hos NENT

Peter Nørrelund er fra 1. august skiftet fra MTG til Nent, hvor han får en nøglerolle i udbredelsen af streamingtjenesten Viaplay med sportsrettigheder som et fokusområde. Han slipper dog ikke MTG helt.

Peter Nørrelund kom til MTG i 2003 og blev i 2006 ansvarlig for indkøb af sportsrettigheder. I 2013 blev han udpeget som sportschef. Da MTG blev splittet op i Nent og det fortsættende MTG i 2018, fortsatte Peter Nørrelund som en del af MTG, hvor han bl.a. har været direktør for produktudvikling. Derudover har han været rådgiver for Nents topchef, Anders Jensen, når det kommer til sportsrettigheder. Nu rykker han altså fra MTG til Nent.

I sit nye job vil Peter Nørrelund være ansvarlig for Nents portefølje af sportsrettigheder og for ekspansionen af streamingtjenesten Viaplay til nye lande, hvor sportsrettigheder vil "spille en nøglerolle", skriver Nent. Viaplay er på markedet i fem lande – Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island – og har varslet en indtræden på markedet i Estland, Letland og Litauen i 2021.

Han bliver samtidig en del af Nents topledelse, der hidtil har bestået af otte medlemmer, med reference til adm. direktør Anders Jensen. Peter Nørrelund vil derudover fortsat være tilknyttet Dreamhack Sports Games, som han har været adm. direktør for, og som er ejet af MTG, på konsulentbasis.

"Vi er klar til at udvide, og sport vil spille en nøglerolle i at etablere Nent i mange af vores nye markeder. Peters unikke viden, track record og globale netværk inden for sport er uvurderlig," udtaler Anders Jensen om udnævnelsen.

 

kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her