Guldbrandsen DR2

8. oktober 2015

Ny chef for DR2

Christoffer Guldbrandsen bliver ny kanalchef på DR2 - han har tidligere været journalistisk chef på selvsamme kanal og har det seneste år været adm direktør for 'The Why Foundation'.

Christoffer er prisvindende dokumentarist og er blandt andet manden bag anmelderroste og dagsordensættende dokumentarfilm som f.eks. 'Den hemmelige krig', 'Fogh bag facaden', 'Lykketoft Finale' og 'Dagbog fra midten'. Dokumentarer,  der har bygget  på solid journalistisk tyngde og talentfuld formidling, og derfor  har vakt stor opmærksomhed og rejst markante debatter om nogle af de mest skelsættende og væsentlige politiske begivenheder og personligheder i den nyere danmarkshistorie. 

"Christoffer Guldbrandsen har ægte DR2-DNA i blodet. Han har selv produceret nogle af kanalens mest markante dokumentarprogrammer, og han har tidligere været en glimrende redaktør og journalistisk chef på DR2. Nu er han klar til at tage det næste skridt og føre faklen videre med at skærpe og udvikle DR2 som landets mest debatskabende tv-kanal - og den kanal, der har det stærkeste brand blandt seerne" siger Gitte Rabøl og fortsætter: "Jeg er sikker på, at Guldbrandsen vil tilføre kanalen noget nyt - for DR2 må aldrig hvile på laurbærrene, men skal hele tiden udvikle nyt tankevækkende, debatskabende, kritisk og også gerne underholdende indhold."

Christoffer Guldbrandsen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998 og glæder sig til at stå i spidsen for DR2: "Det er et stort privilegium at få lov til at arbejde med DR2 som for mig står som indbegrebet af alt det bedste ved public service. DR2 skal selvfølgelig også i fremtiden være Danmarks nytænkende, originale og helt uundværlige public service-kanal, og det glæder jeg mig til at bidrage til."

Christoffer Guldbrandsen tiltræder den 1. november og afløser tidligere kanalchef for DR2 Michael Thouber, der er tiltrådt som direktør for Kunsthal Charlottenborg.

 

Foto: Niels Holm

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her