27. februar 2013

Ny app til billedredigering

Adobe lancerer Photoshop Touch app til iPhone, iPod Touch og Android-smartphones. App’en gør det muligt at redigere fotos med en lang række funktioner fra det populære fotoredigeringsprogram – direkte på smartphonen.

 

Nu kan fotoentusiaster redigere billeder med en ny Photoshop-app i det øjeblik, de har taget et billede med deres smartphone. Med den nye Photoshop Touch app kan man redigere i billeder på op til 12 megapixel med layers, kombinere flere fotos med den intuitive Scribble Selection-funktion og forfine billedet med Refine Edge Tool. Lanceringen af Photoshop Touch app til smartphones betyder, at man nu ikke behøver at finde sin laptop eller tablet frem for at benytte Photoshop-funktioner til at redigere billeder.

“Smartphonen bliver i stigende grad brugt som det primære kamera, fordi det altid er ved hånden. Med den nye Photoshop Touch app til smartphones giver vi folk mulighed for at redigere direkte i deres fotos og gemme dem via Adobe Creative Cloud, så de kan arbejde videre med dem på deres egen pc eller tablet,” siger Mariah Andén, nordisk markedsføringsansvarlig for Digital Media hos Adobe.

Med Photoshop Touch til smartphones kan man redigere fotos med Photoshop-funktioner som fx layers, selection tool, filtre samt tone- og farvejusteringer. Samtidigt åbnes for uanede muligheder med bl.a. painting effects og mulighed for nemt at tilføje grafik og tekst.

Photoshop Touch app tilbyder mobil kreativitet, uanset om man tager billeder med sin Android eller Apple-smartphone, og flere kreative har allerede øjnet de nye muligheder. Dan Marcolina, forfatter til bogen iPhone Obsessed og ivrig blogger, fortæller:

“Udvalget af funktioner og værktøjer i Photoshop Touch app’en er unikt i forhold til fotoredigeringsmarkedet for smartphone-apps i dag,” udtaler Dan Marcolina forfatter bag bloggen og bogen iPhone Obsessed.  

 

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her