Joakim Zinn+Ashley Cooke

Af Birgit Waltenburg, 3. september 2021

Ny ansvarlig for Pro Audio forretningen

1. september startede Joakim Zinn som ansvarlig for Pro Audio-forretningen i EM Nordic, og han er én, der kan sin lyd! Joakim er teknisk ansvarlig på Elværket og er samtidig freelance lydtekniker. Andre kunder kender ham måske som tidligere butiksbestyrer hos Gaya Musik og Borg Sound.

Om ham siger Ashley Cooke: "Gennem sin tidligere stilling som butiksbestyrer er Joakim aldeles serviceminded, og han har fuldstændigt styr på kundekontakten og sit regneark! I sit virke som freelance live-lydtekniker har han også fingrene på pulsen og opmærksom på alle de nyeste trends, behov og udfordringer i branchen. Den første tid hos XL Audio er gået med oplæring og kundebesøg, hvor der i bilen er blevet lyttet til Katatonia for fuld udblæsning!"

Efter sammenlagt 11 år hos XL Audio giver Ashley Cooke nu faklen videre: "Det har være en udsøgt fornøjelse at være en del af Danmarks bedste arbejdsplads. De fedeste kollegaer og de skønneste omgivelser. At have været en del af den succes, vi har opnået gennem de sidste par år, har givet en tro på, at selv under de mest udfordrende betingelser, kan målene opnås. Der er så mange positive take-aways, så det er svært at vide, hvor man skal begynde! Det bliver helt sikkert et vemodigt farvel."

ProAV Digital

ProAV6 forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Aputure 600D 
  • Grundfos
  • Camilla Hylleberg
  • Hotel Koldingfjord
  • NNTV

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her