22. september 2011

Ny aftale om sportsklip

 Aftalen, der gælder de næste fem år, betyder, at DR kan bringe nyhedsklip fra alle Danmarks Idræts-Forbunds sports-konkurrencer i Danmark på tv, radio og net. Dog ikke fodbold.

DR og DIF har haft en lignende aftale hidtil, men det nye er, at DR nu også får nyhedsadgang til de danske håndboldkampe.
”Aftalen er helt afgørende for, at DR Sporten kan dække, hvad der sker inden for både store og små idrætsgrene. Samtidig er den også vigtig for, at DR kan opfylde public service-kontrakten med Kulturministeriet, hvor der står, at DR mærkbart skal øge dækningen af mindre idrætsgrene – noget, vi også har gjort de seneste år med tv-programmerne og netsatsningen ’Min Sport’,” siger Tine Bendix.

Udviklingschef i Danmarks Idræts-Forbund Morten Mølholm Hansen siger:

”Vi i Danmarks Idræts-Forbund er glade for at fortsætte det mangeårige samarbejde med DR om kvalitetsdækning af dansk idræt. Vi er især glade for, at aftalen betyder, at de mindre profilerede idrætsgrene vil være i fokus med endnu mere DR-dækning de kommende fem år.”

En opgørelse, som DR har lavet, viser, at DR både på radio og på tv sidste år dækkede over 50 mindre idrætsgrene i løbet af året – for eksempel kunstskøjteløb, curling, vandski, skydning, golf, ishockey, karate, speedway, basketball og roning.


ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her