1. september 2010

Nul-resultat for TV 2 i 1. halvår

 
- 1. halvår har været præget af store programomkostninger til bl.a. VM i fodbold, og vi er glade for, at de danske tv-seere foretrak TV 2s dækning af årets største sportsbegivenhed. En anden glædelig udvikling er, at tv-reklameindtægterne har vist en lille stigning på 12 mio. kr. svarende til to procent. Især fra starten af andet kvartal og frem har vi set vækst i reklamesalget, og vores forventninger til 2010 er derfor forbedrede. Underskuddet på hovedkanalen er dog fortsat meget stort, og hovedkanalen vil blive ved med at give utilfredsstillende underskud, indtil abonnementsbetalingen indføres, siger TV 2s adm. direktør, Merete Eldrup.
 
Samlet set havde TV 2-kanalerne (ekskl. TV 2 FILM) en kommerciel seerandel på 55,8 procent i 1. halvår 2010. TV 2 Charlie og TV 2 NEWS har øget deres seerandel, mens seerandelen på TV 2s hovedkanal fortsat er under pres og – på lige fod med andre hovedkanaler – udsat for en strukturel nedgang i seerandel. Fra 1. halvår 2009 til 1. halvår 2010 er den kommercielle seerandel for TV 2s hovedkanal faldet fra 47,0 til 42,9 procent.
 
TV 2 har i juli 2010 indgået aftale om salg af sendenet mv. til Teracom AB, og transaktionen forventes afsluttet i efteråret. Salget af sendenettet ventes at give en engangsgevinst før skat på over 300 mio. kr., der vil blive brugt til at nedbringe TV 2s gæld, som ved udgangen af 2009 var på 659 mio. kr.

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her