Profox Lyd Lys AV Scene til events

Af Birgit Waltenburg, 28. maj 2019

Nordjysk virksomhed i finalen

Profox fra Svenstrup i Nordjylland var blandt 24 udvalgte, danske virksomheder klar til finalen i Next Step Challenge, hvor et dommerpanel skulle udvælge den mest skalérbare vækstvirksomhed efter 5 måneders udviklingsforløb for elitevirksomheder. Profox var med i gruppen ’Oplevelseserhverv & Turisme’. Vinderen i kategorien blev virksomheden Baser, som har udviklet en ny type parasolfod.

Vinderen udvælges af et dommerpanel bestående af ledere fra bla. Primo Tours, Vækstfonden, Best Western, CloudFactory og Designskolen Kolding. 

”De udvalgte elite-virksomheder har gennem hele foråret gennemgået et forretningsudviklingsprogram, der med en kombination af workshops og sparring med højtstående ledere fra det etablerede erhvervsliv, har fået nye øjne på deres forretning. Nu står de med en verificeret vækstplan for de næste fem år og er klar til næste step på vækstrejsen,” fortæller CEO Lisbeth Valther. 

Gennem de seneste år har Profox været igennem en markant udvikling og er gået fra at være et nærmest hobbybaseret projekt til at være en veletableret leverandør, med fokus på det relationsskabende kundeforhold. 

”Efter en så eksplosiv vækst har vi nu brug for at arbejde smartere og mere struktureret med vores strategier og vi søgte efter at få andre øjne på forretningen. Gennem Next Step Challenge har vi fået sparring gennem et advisory board med ledende profiler fra andre brancher,” fortæller CEO Mikkel Rodkjær. 

Profox er en virksomhed i eventbranchen, som udfører totalløsninger, udlejer produkter og installerer, sælger, servicerer og reparerer professionelle tekniske løsninger indenfor Lyd, Lys, AV og Scene. 

Profox er en lidt kompleks virksomhed, hvor medarbejderne arbejder på forskellige tidspunkter af døgnet i forskellige geografiske områder, på events der kan være forholdsvis sæsonbetonede. Det kan udfordre implementeringen af nye processer og strategier. Derfor har sparring fra advisory boardet været kærkomment i forhold til det større arbejde, der ligger i forandringsledelsen af virksomheden, når væksten har fart på. 

Finalen foregår onsdag den 29. maj 2019 i Musikhuset Esbjerg, 13 - 16.

Se videoen fra Next Step Challenge om Profox

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her