Nicolai wurtz

Foto: Nordisk Film TV.

Af Birgit Waltenburg, 29. juli 2020

Nordisk Film TV finder kreativ direktør internt

Produktionsselskabets udviklingschef får fremover det overordnede ansvar for selskabets udvikling og salg af egne programmer og internationale tv-formater.

Den 1. juli fik Nicolai Würtz føjet nye opgaver til sin to do-liste hos Nordisk Film TV med titlen som kreativ direktør. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Nicolai Würtz har de seneste tre år bestredet stillingen som udviklingschef i samme selskab og får med sin nye titel det overordnede ansvar for både udvikling og salg af egenproducerede programmer og internationale formater.

Rollen som kreativ direktør overtager han fra adm. direktør Ulrik Chr. Jørgensen, som i to år har siddet på begge funktioner, efter han i 2018 blev produktionsselskabets øverste direktør. Nicolai Würtz blev ansat som redaktionschef på Nordisk Film TV i 2014 og har siden haft titel af producent og efterfølgende udviklingschef. Forinden har han blandt andet været redaktionschef hos Endemol Denmark og hos Eyeworks. Nordisk Film TV står blandt andet bag programmer som "Alle mod 1" og "I hus til halsen" til DR1 og står desuden for produktionen af "Go' morgen Danmark" og "Go' aften live" til TV 2.

 

kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her