23. juni 2013

Nordisk Film TV ændrer organisationen

Nordisk Film TV gennemfører en markant ændring af organisationen for at kunne levere de rette aktualitets-, fakta- og underholdningsprogrammer til kunderne. Det har konkret udløst en større personaleudskiftning.

 

"Jeg er utrolig glad for, at vi nu har super stærkt hold, som på alle fronter kan føre Nordisk Film Tv’s lange stolte historie videre ud i fremtiden. Jeg er sikker på, at vores nye organisering og vores nye ledelse betyder et endnu stærkere Nordisk Film TV,” siger direktør Jacob Houlind, Nordisk Film TV, i en pressemeddelelse.

 

Der er nu tre producenter med hver sin faglighed, der refererer direkte til Jacob Houlind.Helt nyt er, at én af dem bliver Lau Rabjerg Eriksen, der tiltræder et ny job som programchef. Her får han ansvaret for at udvikle selskabets aktualitetsprogrammer. Han kommer fra en stilling som redaktør for nyheder, aktualitet og events på DR1.

 

Den nye programchef får konkret den opgave at løfte det journalistiske ambitionsniveau for Nordisk Films meget store kunder - fladerne Go ‘Morgen og Go’aften Danmark, samtidig med at han skal udvikle fokus på de tungere journalistiske og aktualitets-baserede programmer. Lau Rabjerg Eriksen bliver programchef for aktualitet, mens Dorte Boregaard fortsætter som programchef med fokus på underholdningsområdet. Samtidig bliver programchef Ulrik Jørgensen nyt medlem af ledelsen, med særligt fokus på fakta-light, livsstils og reportagebaserede programmer. Han har tidligere produceret bl.a. "Sporløs", "Luksusfælden", "Familien fra Bryggen", "For lækker til Love" og "Gangstativerne".

 

Dernæst ansætter Nordisk Film TV duoen Martin Bengtsson og Casper Lindstad som nye udviklingsproducenter.

”De skal sammen med Liv Michelsen og det øvrige dygtige eksisterende udviklingsteam, give os endnu mere tyngde i vores udviklingsarbejde, så vi kan fortsætte den positive og kreative udvikling,” siger kreativ direktør for Nordisk Film TV, Peter Hansen i en pressemeddelelse.

 

Martin Bengtsson kommer fra en stilling som udviklingsproducent på Metronom Productions A/S, hvor han har været ansat siden 2008. Det samme gælder Casper Lindstad. Martin og Casper står bl.a. bag de profilerede realty-serier ”Familien fra Bryggen” og ”For lækker til love” på TV3.

 

Samtidig med organisationsændringen siger Nordisk Film TV  farvel til tre topmedarbejdere. Faktachef Lykke Neiendam stopper efter 12 år; også producenterne Malene Eikers og Line Gamborg vælger at forlade Nordisk.

 

 

Kilde: mediawatch.dk

 

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her