Drive Studios

Af Birgit Waltenburg, 11. maj 2017

Nordisk Film investerer i Drive Studios

Nordisk Film bliver medejer af Drive Studios, der specialiserer sig i planlægning, produktion og distribution af digitalt videoindhold.

Det oplyser Nordisk Film i en pressemeddelelse. Produktionsselskabet blev grundlagt i maj 2016 af Keld Reinicke, formand for selskabet og tidligere programchef på TV 2, Sigurd Bæk Jensen, der er selskabets adm. direktør, og Taus Abildgaard, der er kreativ direktør, og producerer korte videoformater.

Drive Studios samarbejder med Facebook og har blandt andet Carlsberg, Euroman og Yousee i kundekredsen. Desuden har selskabet produceret Zulu Awards til TV 2 Zulu.

Nordisk Film køber sig ind i selskabet for at stå stærkere på digitalt videoindhold. "Vi mærker en stærk efterspørgsel efter digitalt distribueret indhold, som er målrettet unge, og som har lavere produktionsomkostninger end traditionelt tv-indhold. Derfor satser vi nu på at opbygge kompetencer inden for produktion og distribution af korte videoformater, og i Drive Studios har vi fundet den perfekte partner. Drive Studios er blandt de bedste inden for deres felt, og de har et stort vækstpotentiale," udtaler Rikke Crosby, direktør for strategi og forretningsudvikling i Nordisk Film, i pressemeddelelsen. I forbindelse med investeringen i Drive Studios træder hun ind i selskabets bestyrelse. Det samme gør Kenneth Wiberg, direktør for Nordisk Film Distribution.

Drive Studios glæder sig over at få Nordisk Film med i ejerkredsen. "Vi kan mærke, at vores tv-erfaring med konceptgreb og storytelling er lige præcis det, som rigtig mange søger, så det er en enorm styrke for os i dette nye game. Vi har travlt, men vi skal vokse på en fornuftigt og klog måde både herhjemme og i udlandet, og det glæder vi os meget til, at Nordisk Film skal hjælpe os med," udtaler Sigurd Bæk Jensen, adm. direktør hos Drive Studios.

Kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her