Steffen Christensen NordicScreen

Af Birgit Waltenburg, 4. august 2020

NordicScreen satser stort med ny salgsdirektør

NordicScreen øger deres salgsfokus nationalt såvel som internationalt med Steffen Christensen, som er ansat som salgsdirektør pr. 1. juli 2020.

Steffen Christensen vil have fokus på fortsat udvikling af stærke forhandlernetværk i Danmark samt opstart af nye forhandlere i USA og Europa.

Steffen kommer fra en tidligere stilling som salgs- og partneransvarlig hos DanDomain og har senest været salgs- og marketingschef hos IT-virksomheden Systemcenter i Randers. Med sine kompetencer fra samarbejde med kunder, forhandlere og distributører bliver Steffen et bærende element i NordicScreens fortsatte fokus på kunderejsen, struktureret salg og klar kommunikation.

"Jeg glæder mig meget til, at være en del af den super spændende rejse som NordicScreen er på. Jeg glæder mig specielt til at arbejde med alle NordicScreens dygtige forhandlere og opstarte nye markeder, så vi sammen kan hjælpe vores fælles kunder i mål.” siger Steffen omkring opgaven i NordicScreen.

Business Manager hos NordicScreen, Peter Adamsen udtaler: "Vi glæder os meget til, at vi sammen med en yderst kompetent ressource som Steffen, kan fortsætte vores fokus på vores danske og internationale forhandlernetværk. NordicScreen har stor fokus på struktur, klare og gennemsigtige aftaler og fortsat, at kunne levere et godt produkt. Sammen med vores nuværende team og nu også med Steffen ombord, vil NordicScreen fortsat have fokus på brugervenlighed og vækst."

ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her