Nordicscreen og Sony Professional indgaar samarbejde

Af Birgit Waltenburg, 19. maj 2021

NordicScreen indgår samarbejde med Sony Professional

NordicScreen har indgået et samarbejde med Sony Professional, som betyder at kunderne nu kan få den brugervenlige platformsuafhængige softwareløsning til infoskærme ned på deres Sony skærm. I 2020 indledte NordicScreen et samarbejde med LG omkring udvikling af en app.

- Med vores nyeste samarbejde mellem NordicScreen og Sony kan vi nu tilbyde det bedste fra begge verdener. Kunderne får adgang til brugervenlig software til infoskærme, mens vi samtidig kan tilbyde, at de benytter en Sony skærme. Det er vi virkelige stolte af. Jeg glæder mig meget til, at vise Sony's kunder, hvorfor NordicScreen er det rigtige valg for dem, udtaler Peter Adamsen, CEO NordicScreen.

Samarbejdet omhandler udviklingen af en app, der installeres direkte på Sony skærme via Google Play. Gennem appen får du adgang til NordicScreens software, hvor du nemt og hurtigt kan designe din helt egen infoskærm. Dit design kan du få vist direkte på din Sony skærm. Da app'en installeres direkte på skærmen, behøver du ikke længere den ekstra hardware, som hidtil har været nødvendig. Samarbejdet mellem Sony Professional og NordicScreen er derfor med til at sænke prisen på din infoskærm. Samtidig minimeres arbejdet med opsætning og ikke mindst er det muligt at spare strøm.

- I Sony er vi glade for, at NordicScreens produkter nu er kompatibel med Sony skærme. Det åbner helt nye muligheder for vores kunder. Jeg er specielt glad for, at Sony kunder nu kan opleve NordicScreens intuitive produkter på vores lækre Sony skærme, udtaler Niels Bach, Channel Account Manager fra Sony Professional

NordicScreen beskæftiger i dag 10 medarbejdere på kontoret i Randers, hvor der udvikles software til infoskærme.

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her