Nyhederfrabranchen 260119

Af Birgit Waltenburg, 2. oktober 2019

Nordic Rentals fortsætter konsolidering og opkøber konkurrent

Der er sket meget, siden Nordic Rentals startede i en garage i 1985. For anden gang på to år udvider virksomheden i Skandinavien. 1. oktober 2019 overtog Nordic Rentals Comtech og i 2018 var det den norske virksomhed Konsertsystemer LLB A/S, der blev fusioneret sammen med Nordic Rentals som søsterselskab.

Nordic Rentals har de seneste år haft fart på væksten, og det har placeret dem på den store scene for levering af tekniske løsninger til eventbranchen. Det betyder, at virksomheden fra Løsning ikke blot er repræsenteret i Danmark, men i store dele af Skandinavien med kontorer i Ålesund, Bergen, Oslo og København. Overtagelsen af Comtech i København betyder, at Nordic Rentals opruster på både mandskab, lagerfaciliteter og udstyr. 17 medarbejdere og 3.300 kvadratmeter lager med udstyr bliver nu en del af Nordic Rentals.

Direktør i Nordic Rentals, Torben Sjøberg Pedersen ser opkøbet som et stort skridt i den rigtige retning: ”Vi fortsætter den konsolidering, som er nødvendig for vores branche, og som samtidigt betyder, at vi er ét skridt nærmere at være repræsenteret i hele Skandinavien.”

Som et led i vækstplanen har partnergruppen, bestående af seks danske og seks norske partnere, længe haft en strategi om at styrke positionen på det danske marked. Opkøbet af Comtech er en solid oprustning i branchen, da virksomheden har 20 års erfaring inden for lys, AV og scener.

Comtech har de seneste år selv arbejdet for en stærkere position i København, og hos Comtech ser man overtagelsen som et naturligt skridt for fortsat at kunne tilbyde de bedste løsninger til deres kunder.

Jesper Sander, direktør i Comtech fortæller: ”Nordic Rentals er en god virksomhed og et godt sted at være. Det giver derfor rigtig god mening for Comtech at blive en del af Nordic Rentals. Det er både en fordel for branchen, Nordic Rentals og os. For det gavner alle parter at blive en del af noget større.”

Overtagelsen af Comtech betyder, at Nordic Rentals A/S bliver den videregående virksomhed. Nordic Rentals og søsterselskabet Konsertsystemer har nu i alt 150 medarbejdere i Danmark og Norge, er repræsenteret i fem byer i de to lande og har over 16.000 kvadratmeter lagerfaciliteter fyldt med lys, lyd og AV og scener.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her