ConfabNPA

Af Jens Walther, 9. januar 2019

Nordic Pro Audio Confab 2018

Lige inden julepynten blev hængt op holdt Nordic Pro Audio deres populære Confab arrangement. Her mødes branchen og fagfolk inden for audio og får en indsprøjtning af ny og vigtig viden. Og samtidig en bid brød med muligheden for at netværke fagfolk imellem. Igen var mellem 40 og 50 audiofolk mødt op på Nordic Pro Audio kontoret i Rødovre, og snakken gik helt naturligt.

Men viden skulle også på bordet, og her var to eksperter til stede. Thomas Lund fra Genelec snakkede om lydniveau, de nye LUT normer, og om, hvordan og hvorfor hele lydstyrke ”krigen” har hærget. Med nogle velvalgte lydeksempler, som nok fik nogle til at spærre ørene op. Til sidst en interessant snak om hele fysikken bag det at høre, og hvordan det påvirker os, både som professionel og som menigmand.

Tom Knowles fra Solid State Logic er en af hovedkræfterne bag SSL’s broadcast serie af mixerpulte, hvor audio over IP er fuldstændig integreret. Han holdt et seminar omkring audio over IP, hvilke systemer der er på markedet, hvordan fremtiden ser ud, og hvilket system der er det rette at vælge. SSL har taget et valg omkring Dante, så han var selvfølgelig forudindtaget. Argumenterne for Dante var nu stærke og underbyggede, og Tom Knowles er en kapacitet inden for audio over IP.

Nordic Pro Audio har en god og forhåbentlig blivende tradition med deres velbesøgte Confab arrangementer.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her