20. oktober 2011

Nikolaj Koppel bliver kanalredaktør på P2

 Nikolaj Koppel er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium som pianist, og turnerede i en årrække i Danmark, USA, Tyskland, Australien og Norden, ligesom han har udgivet fire internationale cd’er – blandt andet ’Brahms Klaverkoncert nr. 1 med DR Symfoniorkestret – og senest ’Retrospect’, der udkom for halvandet år siden. Fra 2001-2005 var han redaktionschef på Euroman, og fra 2005-2010 var Nikolaj Koppel musikchef i Tivoli.

Nikolaj Koppel har været ansat i DR i et par år, hvor han både har været vært på ’Åbent Hus’ på P2 sammen med Hella Joof samt i ’Aftenshowet’ og ’Maestro’ på DR1.

”Jeg er utrolig glad for, at Nikolaj Koppel vil påtage sig ansvaret for at udvikle P2 i de kommende år. Og jeg er sikker på, at hans brede erfaring og visioner kan blive et godt aktiv - også i arbejdet med P1, der får direkte konkurrence fra den 1. november. Vi glæder os, til at han bliver en del af holdet, der skal udvikle vores radiokanaler fremover,” siger DRs mediedirektør, Gitte Rabøl.

”Både P1 og P2 står lige om lidt over for markant ændrede spilleregler hvad angår konkurrence og præmisser. Og samtidig med at det er en stor udfordring for begge kanaler, er jeg slet ikke i tvivl om, at der også ligger en energi i denne nye situation. En energi, som kan bringe kanalerne nye steder hen, og som jeg glæder mig til at være med til at forløse,” siger Nikolaj Koppel.
Selv om Nikolaj Koppel nu bliver redaktør i DR Medier, forsvinder han ikke helt fra højttalere og tv-skærme. Sammen med Hella Joof fortsætter han frem til sommeren 2012 med at være vært for ’Åbent Hus’ på P2 søndag formiddag, og næste gang han kan opleves som tv-vært er i DR2’s konkurrence for klassiske musiktalenter, ’Spil for livet’, i november i år.


ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her