eSuperliga NENTny

Af Birgit Waltenburg, 3. February 2020

Nent overtager rettigheder til Esuperligaen

NENT har netop sikret sig rettighederne til den danske eSuperliga og bliver desuden medejere af eSuperligaen.

I 2020 viser NENT Group omkring 100 timers eSuperliga med live kommentering samt optakter og nedtakter med analyser, interviews og FIFA-instruktioner, der for alvor skal aktivere de danske FIFA-fans.

ESuperligaen er et samarbejde mellem Divisionsforeningen og DreamHack Sports Games, som er en del af Modern Times Group. DreamHack driver en lang række esportsturneringer og digitale festivaler rundt om i verden til glæde for mere end 300.000 fans hvert år.

”Vi er glade for at meddele, at Nordic Entertainment Group bliver en del af eSuperligaen. Vi har været partner med Superligaen siden 1998, og det er derfor naturligt, at vi tager endnu et skridt mod et tættere samarbejde med de danske klubber og DreamHack. Vi tror på sportspil, som matcher vores nuværende portefølje af sportsgrene, og eSuperligaen passer godt ind i den,” siger Kim Mikkelsen, Head of Sports i Nordic Entertainment Group.

Også Divisionsforeningen er begejstret for samarbejdet med NENT:

”Vi er enormt begejstrede for fremadrettet at kunne præsentere en af verdens bedste og mest kompetitive FIFA-turneringer, eSuperliga, sammen med NENT. Der er garanti for, at dramaet fra eSuperligaen bliver leveret til de danske fans i en kvalitet, der ikke findes andre steder i verden,” siger Claus Thomsen, direktør for Superligaen A/S.

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her