Michael og Tue 5

Af Birgit Waltenburg, 9. januar 2017

Neets på egne ben

Medejer Michael Jarl Christensen har ved årets start overtaget ledelsen af den Neets A/S, der er Skandinaviens ledende leverandør af intelligente AV løsninger.

Virksomheden, der lever af at lave intelligente og intuitive AV systemer til bl.a. klasse- og mødelokaler til hele verden, har siden stiftelsen været drevet af grundlæggeren Tue S. Andersen. Den afgående direktør, der udviklede de første produkter i sit køkken, blev 1. januar 2017 bestyrelsesformand for virksomheden som han startede for knap 18 år siden.

Visionen for Neets har fra det første simple produkt tilbage i 1999 været at skabe tryghed ved brugen af AV udstyr for bl.a. undervisere, talere og formidlere, der bruger præsentationsudstyr. I de tidligere produkter lå trygheden i et simpel og genkendeligt system med knapper, hvor det i dag i høj grad handler om avancerede, intelligente og ikke mindst intuitive systemer til alle former for præsentationssystemer.

Michael Jarl Christensen vil bl.a. fortsætte det voksende internationale fokus som virksomheden har haft hidtil. Ud over det internationale aspekt udtaler han at: ”Mit store fokus i 2017 bliver at få naturliggjort processen i at identificere, forstå og inddrage brugernes og andre stakeholderes anvendelse af vores produkter. Den indsigt vil give os mulighed for, at tilpasse vores produkter til brugernes behov. I bund og grund drejer det sig om at have et innovativt mindset – i alt hvad vi gør”, siger Michael Jarl Christensen. Han understreger også: ”Et af Neets grundprincipper er det samme i dag, som det var da Tue startede firmaet: At skabe tryghed for brugere af AV udstyr, således de kan koncentrere sig om deres kernekompetence – det er dér vi gør en forskel og har vores berettigelse.”

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her