18. juni 2010

NEC introducerer omkostningseffektive 3D-projektorer

 

Der kræves med andre ord ingen specielle filmlærreder, filtre eller sendere for at synkronisere brillerne for, at det kan fungere. Disse omkostningseffektive 3D-systemer bliver til stor nytte inden for mange områder som f.eks. uddannelse, teknik, arkitektur og design.

Tidligere krævedes der to projektorer for at gengive indhold i 3D, en til hvert øje. De var desuden meget komplicerede at installere, fordi de skulle placeres meget nøjagtigt i forhold til hinanden. Det krævede også specielle filtre og i mange tilfælde også specielle filmlærreder. Dette er for dyrt og for tidrøvende for mange, men med den moderne DLP Link-teknik er det muligt at opnå det samme resultat med en enkelt projektor, og det er både billigere og nemmere at installere.

NP115, NP210 og NP216 er meget strømbesparende ved normal brug, men kan gøres endnu mere energieffektive i Eco-tilstand. En yderligere årsag er, at projektorlampens levetid forlænges til op til 5.000 timer. Det giver et enestående forhold mellem pris og præstationer og samlet en lav ejeromkostning. XGA-modellerne NP210 og NP216 er endvidere TCO-certificerede.

Med start i juni 2010 vil NEC Display Solutions tilbyde en speciel 3D-startpakke, der indeholder aktive 3D-briller og prisvindende 3D-indhold og software, der gør det enkelt at komme i gang med 3D-visning.

ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her