6. February 2013

Når BBC kan - kan DR også

Konkurrence giver bedre tv, siger producent Thomas Heurlin, Koncern TV, der opfordrer DR til at sætte for 50 mio. kr. programproduktion i udbud.

 

 

Det ville gavne både DR, de private tv-producenter og ikke mindst de licensbetalende tv-seere, hvis DR tog et skridt ud i den frie konkurrence, og som BBC lægger flere programproduktioner i udbud.

 

Det er et essentielt tema, siger Thomas Heurlin, der ud over at være bestyrelsesmedlem i Producentforeningen, der i går på ny slog på tromme for den såkaldte BBC-model, også er partner i Koncern TV og dermed en af de private producenter, debatten i høj grad handler om.

 

"Det vigtige er, at der er en fair og lige konkurrencen mellem den statslige og private måde at producere på. Når DR ikke vil diskutere BBC-modellen, må det skyldes, at man ikke selv har styr på, hvad det koster at producere egne programmer. Ellers burde det være nemt at lægge noget i udbud og sammenligne," siger Thomas Heurlin, der ikke giver så meget for DR's argument om, at BBC-modellen er for vanskelig og tung at administrere.

 

"Når BBC kan og har kunnet gøre det i mange år, vil det være virkelig mærkeligt, hvis DR ikke også kan," siger han.

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her