3. april 2014

NAB 2014: Sony

På NAB 2014 bygger Sony videre på visionen Beyond Definition ved at præsentere en lang række 4K-løsninger samt den seneste udvikling inden for IP-liveoptagelser til alle former for TV- og radioproduktion fra optagelse til arkivering.
 
Kravene til billedkvaliteten er stærkt stigende. Derfor præsenterer Sony en lang række innovative og videreudviklede 4K-produkter, -systemer og -løsninger til indholdsproducenterne. Det er HD til 4K-migration og HD-produktion samt arbejdsgange med 4K-liveoptagelser ved hjælp af Sonys 4K-kamerasystemer.
 
To andre 4K-løsninger på udstillingen vil være 4K Multiview og 4K-blending. Den første er et 4K-præsentationssystemer, der viser fire gange så mange informationer som HD og giver mulighed for samtidig visning af informationer fra flere kilder i høj kvalitet, selv på store skærme. Det vil give brugerne en større fleksibilitet og større muligheder for inddragelse af publikum under live-præsentationer.
 
4K-skærmovergang bruger Sony 4K-projektorer til uden besvær at lave kantovergange og lagdele 4K-indhold med høj kontrast fra flere projektorer og skabe billedvisning i overstørrelse. Denne 4K-opløsning har en meget høj lysstyrke, farvenøjagtighed, ensartethed og kontrast, som gør kvaliteten ideel til en lang række anvendelsesområder.
 
Efter lanceringen ved sidste års NAB vil Ci, Sonys sky-medietjenester, der giver mulighed for indsamling og arkivering af indhold, også blive udstillet med en række forbedringer, herunder Team Workspace.
 
Olivier Bovis, chef for AV Media, Sony Europe, siger, “NAB 2014 handler om at accelerere Sonys fremdrift. Sidste år præsenterede vi mange forskellige, fremsynede løsninger under overskriften Beyond Definition. I år vil vi lave en fortsættelse af den historie og vise vores kunder den seneste udvikling inden for 4K-teknologier og IP-liveoptagelser, som alle er baseret på at levere ekstraordinære TV-oplevelser, uanset skærmens størrelse eller placering.“

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her