Af Jens Walther, 10. november 2020

Musikken kører ud til folket

Søren Hansen fra Megasound er godt træt af, at der ikke rigtig sker noget i hele udlejningsbranchen i disse tider; så han gik i tænkeboks og fik den fine idé at lave en udendørs koncert på en kørende 10 meter lang lastbil. Han har gode forbindelser til rockbandet Lucer, som han fik med på ideen. Så var det ellers at lade jungletrommerne lyde på de sociale medier.

10. Oktober - første lørdag i efterårsferien blev valgt som dagen, og koncertannoncering med ruten, som lastbilen ville køre rundt i København, blev lagt op. Tilladelser blev indhentet fra politiet, og så var det ellers at få teknikken til at køre. Fire line array stakke med to subwoofere og fire topkasser i hver side blev placeret på lastbilen, og her valgte Søren at bruge Lina systemet fra Meyer Sound. Inden køreturen var grundlyden blevet indstillet på Yamaha mixerpulten, og strøm til lydanlæg og baggear blev leveret af en generator.

Koncerten blev fire timer lang, og Søren fortæller, at han var godt beskæftiget under hele køreturen; dels med at styre lyden, dels med at sørge for, at PA stakkene ikke bevægede sig for meget undervejs. Koncerten blev en stor succes, bandet har aldrig fået så meget omtale, og publikum, både dem, der mødte op og dem, der tilfældigt var ude på ruten, havde alle det store, brede smil på. Tiltrængt kulturboost i en svær tid for alle og en god idé fra Megasound.

ProAV Digital

Forside8 20 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Hybridkamera

  • Kvinder i branchen

  • Damhuskroen

  • Merging Anubis

  • Lyd til streaming

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her