22. oktober 2013

MTG køber Nice Entertainment

MTG Studios, der er indholds- og produktionsdelen af MTG, køber aktiemajoriteten i Nice Entertainment.Dermed fortsætter MTG med at udvide. Broadcasteren bag TV3 og Viasat-kanalerne har blandt andet også erhvervet distributøren DRG i Storbritannien og det norske produktionsselskab Novemberfilm.

 

MTG køber 86,8 pct. af aktierne i Nice Entertainment til en værdi af 84,4 mio. euro. Nice Entertainment havde i det seneste regnskabsår, der udløb 30. juni i år, en omsætning på 121,1 mio. euro samt et driftsresultat før renter og afskrivninger på 8,1 mio. euro.

 

"Aftalen er endnu et skridt i Modern Times Groups strategi om at udvikle MTG Studios til at blive en stor international spiller på indholdsproduktion og distribution. Det vil i betydende grad udvide MTG Studios portefølje af indhold, og på samme måde accelerere MTG Studios evne til at skabe digitalt indhold. Nice har allerede en bred kam af populære koncepter, og desuden også en række spændende nye formater på vej," siger adm. direktør i MTG Jørgen Madsen Lindemann i pressemeddelelsen.

 

Udover danske Gong består Nice Entertainment af tv-produktionsselskaberne Titan, Baluba og Nice Drama i Sverige; Moskito, Production House og Grillifilms i Finland samt Monster, One Big Happy Family, Playroom og Rakett i Norge.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her