5. september 2011

MTG i samarbejde med Samsung

 Viaplay giver adgang til al Viasat betalingsindhold på tværs af de nordiske lande - på computere, smart-phones, tablets og tv. Viaplay indeholder en lang række unikke live sportsrettigheder fra Champions League, Premier League, Superligaen, Formel 1, FIM Speedway, PGA Tour og meget mere. Dertil kommer mere end 1000 film, TV3’s egenproduktioner såsom "Robinson Ekspeditionen" og "Luksusfælden" samt de bedste internationale tv-serier. Brug også Viaplay til at se forpremierer på TV3’s programmer, til gensyn eller til catch-up af tidligere sendte programmer.

MTG’s internationale CEO, Hans-Holger Albrecht, udtaler: “Samarbejdet med en af de førende indenfor digitale mediekonvergens teknologier giver en bredere og nemmere adgang til vores uovertrufne betalings-tv-indhold. Vi leverer ’Underholdning på dine vilkår’ ved at gøre Viaplay tilgængelig på ethvert medie, når det passer forbrugeren. Dette samarbejde er endnu et vigtigt skridt i retning af at opnå vores målsætning.”

Robert Widerström, Nordic Marketing Manager, Consumer Products for Samsung, siger: “Samarbejdet med Viasat Broadcasting betyder, at vi nu kan tilbyde mere og endnu bredere underholdning via vores Smart TV. Med Viaplay app’en kan vores kunder se dét, de ønsker, når de har lyst, og vi er glade for at kunne tilbyde denne mulighed i samarbejde med Viasat”.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her